• De fabrikanten en invoerders van systemen voor Thermische Buitengevelisolatie hebben binnen het IVP de werkgroep ETICS (External Thermal Insulation Composite System) opgericht, een belangenvereniging voor de ganse gevelisolatiesector. De leden wensen de hoogstaande kwaliteit van hun producten onder de aandacht te brengen en hebben een handboek gepubliceerd die de technische eisen voor een correcte uitvoering voorschrijft.

  Bezoek de ETICS website

  Download het ETICS handboek

 • Hierna kunt U een digitale kleurenkaart voor het Röfix-gamma downloaden. De getoonde digitale kleuren in deze kaart zijn louter indicatief en geven een idee van de ruime beschikbaarheid binnen het gamma sierpleisters en verven. Afhankelijk van de instellingen van Uw beeldscherm kunnen de digitale kleuren afwijken van de originele. Het is raadzaam om steeds een staal aan te vragen voor de definitieve beoordeling en keuze van de kleuren en textuur.

  Röfix kleurenkaart

 • Buitengevelisolatiesysteem RÖFIX Light EPS & RÖFIX Poly EPS

  Buitengevelisolatiesysteem met pleisterafwerking ETICS RÖFIX MW

 • Om extra lang plezier te hebben van de eigenschappen van siliconenharspleister is gericht onderhoud noodzakelijk. Hierbij geven wij u graag enkele tips om dit onderhoud uit te voeren.

  Download de onderhoudsvoorschriften

Ontvang een vrijblijvende offerte voor jouw project.